Fyra veckor gamla


Övervaka



Mamma Esmaralda övervakade hela fotograferingen, hon är mån om att pälsen ser fin ut på sina småttingar ;)

Lilla Azaha



Som är den största av dem alla, först med allt! Azaha är tingad och vill passa på att skicka ett litet Meow till Lillmatte Linn och Lillhusse Sebastian!!!

Aisha



Minstingen i kullen en liten påg vid namn Aisha, han är min personliga favorit och stannar här om inte en viss herre köper honom :)

hoppla

jag kom visst lite på sniskan :) så kan det går när man blir avbruten mitt i maten säger lilla Amira

Svår konst det

här med att plåta kattbebbar :) De är aldrig still och värre lär det väl bli ju äldre de blir!!! Här har vi lilla Aamina :)

Lilla Azad

Tränar fortfarande på att ryta som ett lejon.

Naw


Två veckor

Här har Ni oss igen, två veckor gamla idag. Kolla in Aishas skön stil. Han är dessutom min favorit av dem alla, kanske får han stanna här???

Amir


Kullens prins, namnet Amir betyder just prins och det passar bra på den här lilla raringen. Idag är kullen alltså sex dagar gammal och fyra av dem har redan öppnat ögonen. Måtte de hålla sig i korgen de tre första veckorna :) Kan lätt bli rörigt med så många katter och bebbarna stannar tills de fyller 12 veckor. Har tre vuxna katter och två hundar dessutom, och en häst :) Fast honom har jag inte i min lägenhet! Har lite blogg om pållen med på www.svansjonsroxy.blogg.se

Asad


Betyder lejon och jag kan lova att hans lilla meow är långt ifrån ett lejons rytande:)

Aisha



Lillkillen Aisha som betyder överlevare.

Aamina


Har ju fyra svart/vita i kullen och än är det så gått som omöjligt hålla rätt på vem som är vem. Denna lilla flicka? har fått namnet Aamina som betyder: känna sig trygg. Hon vart lite vek när hon föddes men har repat sig väl därav namnet.

Azaha



Azaha är den förstfödda i kullen och den största av dem alla. Hon är sötare än socker och hennes namn betyder: ljus.
Gillar min tanke med arabiska namn :)

Sex dagar gamla



De har redan öppnat ögonen :) Vilken försikommen kull. Alla ska få arabiska namn med A som första bokstav. Allt går fint här, mamma Esmaralda är den bästa kattmamma man kan tänka sig.

RSS 2.0